Gjøvik-avisen oa.no (lukket nettside) melder at den neste "bortekampen" for Storhamar mot Vålerenga, vil blir spilt, på samme sted som seriepremieren ble spilt, nemlig på på Gjøvik.

HER kan du lese HAs forhåndsomtale av den forrige kampen.

Vålerenga spiller normalt hjemmekampene sine i Furuset Forum, men klubben er klar over at de vil tjene mange kroner på å flytte kampen til Gjøvik Fjellhall.

Sist gang lagene møttes der, vant Storhamar 3-4. Robin Dahlstrøm avgjorde kampen like før slutt. 

Storhamar, som møter Kongsvinger hjemme i CC Amfi i kveld, leder serien, mens Vålerenga ligger på 5. plass. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.