Lørdag vant Norge 5-2. Målene ble scoret av Alexander Reichenberg, Jørgen Karterud, Patrick Thoresen, Ken Andre Olimb og Mathias Trettenes. Thoresen hadde i tillegg en målgivende pasning. Hamar-gutten ble kåret til Norges sin beste spiller.

Trener Petter Thoresen sa følgende til TV2 etter den andre av to kamper mot Tyskland på Lillehammer.

- Det er all grunn til å være stolt av disse to kampene. Vi klarer å holde roen, og det er jeg veldig fornøyd med. Gutta viser stor arbeidsmoral, og er disiplinært. Det er noen småting vi må lære av, men det er alt i alt bra.

Far Thoresen var fornøyd med produksjonen.

– Det er veldig bra å score ti mål mot en så sterk nasjon som Tyskland. Det er noe man har all grunn til å være stolt av. I perioder var vi rufsete i dag, men holder roen og klarer å komme tilbake i tredje periode ved å score et par mål. Det er stor arbeidsmoral og disiplinert stort sett hele tiden, sa Thoresen til TV 2.

De første 20 minuttene var målløse, men Norge fikk en pangstart på midtperioden. Etter bare 31 sekunder lå pucken i nettet da Alexander Reichenberg scoret på en puck fra Ken André Olimb. Ikke lenge etterpå doblet Jørgen Karterud til 2-0.

Landslagssjefen så sin sønn Patrick Thoresen gjøre Norges tredje fulltreffer etter 28.42.

Tyskland reduserte to ganger mot slutten av perioden etter scoringer fra Matthias Plachta og David Wolf.

Ken André Olimb tegnet seg på scoringslista med litt under ti minutter igjen å spille. Mathias Trettenes la på til 5-2 halvannet minutt før slutt.

Torsdag vant Norge 5-1 mot Tyskland. Også da storspilte Patrick Thoresen.

Kampfakta:

Norge – Tyskland 5-2 (0-0, 3-2, 2-0)

823 tilskuere

Mål:

1. periode: Ingen.

2. periode: 1-0 (20.31) Alexander Reichenberg (Ken André Olimb), 2-0 (21.34) Jørgen Karterud (Villiam Strøm), 3-0 (28.42) Patrick Thoresen (Jonas Holøs, Olimb), 3-1 (32.41) Matthias Plachta (David Wolf, Brent Raedeke), 3-2 (39.35) Wolf (Raedeke, Plachta).

3. periode: 4-2 (50.36) Olimb (Holøs, Thoresen), 5-2 (58.25) Mathias Trettenes (Thomas Olsen, Karterud).

Utvisninger: Norge 4 x 2 min., Tyskland 5 x 2 min.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.