Vålerenga valgte å spille hjemmekampen sin i serieåpningen på Gjøvik, og det er blitt en gedigen suksess. Det ble solgt 2.500 billetter den første timen etter at billettsalget åpnet, og onsdag ettermiddag var det bare snaut 1.000 billetter igjen. Gjøvik Fjellhall tar 5.000 tilskuere.

- Det betyr at vi har solgt 4.000 billetter i løpet av et snaut døgn, og det er jo kjempebra. Dette blir veldig morsomt, og vi gleder oss, sier påtroppende daglig leder i Gjøvik Olympiske Anlegg, Arne Evensen.

Han tror dette er bra for hockeyinteressen på Gjøvik også.

- Dette er bra for Gjøvik Hockey, og for interessen i Gjøvik-området. Dette blir det høyeste antallet tilskuere vi har hatt på hockey her siden OL i 1994, så det er moro. 

Atle Bekkelund er buss-sjef for Storhamar-supporterne, og han har gledet seg i flere uker.

- Det blir veldig mange Storhamar-supportere i fjellhallen. Vi har fylt opp seks busser, i tillegg til at mange kjører egne biler. Dette blir moro. Nå har de åpnet et felt til og kalt det "nøytralt" også, så det er bare å kjøre på. Det hadde vært moro å ødelagt åpningsfesten for Vålerenga. De åpner jo sin nye fotballstadion den samme helga, sier Atle Bekkelund, som skal følge Storhamar på turneen i Danmark og Tyskland. Det er kamp mot Sønderjyske onsdag kveld, og HATV sender kampen.

Vålerenga har chartret eget tog til serieåpningen, i tillegg til flere busser. Storhamar har chartret Skibladner.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.