Christian Larrivèe ledet Storhamar-spillerne i fjor. Nå blir han og Mikael Zettergren visekapteiner, mens Storhamars nye stjerne får C'en på drakta.

– Jeg tar det som en stor tillitserklæring og en utfordring jeg gleder meg til! Jeg skal være meg selv, og stille krav til meg selv og resten av laget. Kapteinen skal være en stemme mellom trenere og laget, jeg har spilt i mange ulike klubber med ulike kapteiner som jeg har lært mye av. Ta med meg erfaringene mine og bruke inn mot spillergruppa. Dette er en utfordring jeg ser frem til forteller en stolt Patrick Thoresen til SIL.no

Thoresen får bære C’en på drakta, og leder en kapteinstrio sammen med assisterende kapteiner Mikael Zettergren og Christian Larrivèe.

Storhamartrener Fredrik Söderström sier dette om valget:
– Vi har en spillergruppe med mange sterke personligheter og naturlige ledere, som er viktig for å skape et bra lag. I tillegg til at Patrick er en god hockeyspiller har han holdningene, modenheten og ambisjonen som kreves for å lede laget. Han har integritet, respekt, viktige erfaringer og et ønske om å gå fremst, derfor kommer han til å bære en C. Sammen med Zettergren og Larrivee, erfarne spillere med solide posisjoner i spillergruppa, blir det vår kapteinstrio. Victor Svensson og Lars Løkken Østli er også valgt som medlemmer av spillerrådet, troppens formelle ledere.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.