Tirsdag reddet Robert Hestmann 31 av 31 skudd i Stjernehallen.

Og 29-åringen forteller at det har vært en del kommentarer og hyggelige tilbakemeldinger etter praktkampen.

– Jeg har fått med meg at det har vært litt. Og det er selvfølgelig veldig hyggelig.

Östlund-ros

En av dem som er imponert over keeperspillet, er Oskar Östlund.

– Det er lik konkurranse som i fjor. Og det faktum at Robert står bra, gjør at jeg må skjerpe meg for å få spille. Jeg er glad på hans vegne når han står bra. Dette er et lagspill, sier han.

Han tror hardt arbeid er veien tilbake mellom stengene.

– Jeg vil selvfølgelig spille. Men jeg er ikke bekymret, for det handler om å gjøre det bra på trening og ta muligheten når den kommer, forteller Östlund.

Hestmann ønsker, forståelig nok, å starte de kommende kampene mot Frisk Asker torsdag, Stavanger søndag og Sparta tirsdag.

– Dette er kampene man ønsker å spille. Nå får vi se hvordan vi blir coachet, forteller Hestmann.

Trener Fredrik Söderström vil ikke avsløre hvilken keeper som starter torsdag.

– Nei, det kommer jeg ikke til å svare på. Vi har to gode keepere, og vi kommer til å bruke begge to. Det er en styrke vi har, sier han.

Orskaug: God duo

Torbjørn Orskaug, som ofte er med på isen og veileder keeperduoen, mener at Storhamar har en sterk duo.

– Jeg er ikke så tett rundt trenerteamet, så Fredrik (Söderström) må få vurdere hvordan han ser på dem. Men jeg mener at Storhamar er heldige som har to så gode keepere, sier han.

Han svarer følgende på spørsmål om hvilke likheter og forskjeller de to målvaktene har:

– Begge er godt skolerte keepere, og de har begge et godt grunnspill. I perioder står nok Robert mest etter boka, mens Oskar er mer uortodoks i sin stil – noe de gjør bra, sier han.

Følg Storhamar mot serieleder Frisk Asker på h-a.no fra klokka 18.30 i kveld!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.