Vålerenga – Frisk Asker 0-3

Andreas Øksnes spilte en god kamp - tross tap mot Frisk Asker i den første treningskampen for sesongen. 

Hamar-gutten føler at han har utviklet seg mye siden han kom til Oslo-klubben for 13 måneder siden.

– Jeg føler jeg har utviklet meg mye siden jeg kom hit. Jeg har fått mye tillit, og jeg føler at jeg har forbedret det offensive spillet mitt, forteller Øksnes til HA-sporten.

sTORHAMAR-SAMTALER

Da hardtsatsende Storhamar ønsket å styrke backsiden tidligere i Sommer, var 26-åringens navn på blokka.

Og han bekrefter at han hadde et tilbud liggende fra Storhamar.

– Det var femti-femti om jeg kom til å bli her eller dra hjem. Men jeg tenkte på hvordan jeg hadde det her i fjor, og at jeg synes det har vært kult å spille her – etter at jeg hadde to tunge år i Storhamar, der jeg var preget av skader, sier han.

roser trenerne

Vålerenga, som fortsatt går på sparebluss, gjorde det best på lagkonkurransen under årets ironman.

Og det er ikke tilfeldig, ifølge Øksnes.

– Vi har Roy Johansen som trener, og han er utrolig flink til å vite hvor mye man skal trene – og hvordan. Han er nummer én i Norge på istreninger. I tillegg har vi hatt Jon Aase til å kjøre den fysiske biten. Alt ligger til rette for å kunne gjøre det bra, noe vi også gjorde, sier han.

Under kamper har sportssjef og assistenttrener, Espen «Shampo» Knutsen, mye ansvar.

– Espen er leddet mellom spillerne og trenerne. Og i boksen er han utrolig flink: Han ser hvem som har dagen, han ser hvem som passer til å spille mot hvem, og han har vilt god oversikt, sier han.

Mye ansvar

Roy Johansen forteller at det var viktig for Vålerenga at Øksnes signerte.

– Vi ønsker å beholde de gode spillerne våre, og Andreas hadde en kjempesesong i fjor. Han fikk mye ansvar, og han tok det. Jeg er glad for at Andreas valgte å bli i Vålerenga, sier den tidligere landslagssjefen til HA-sporten.

fikk bank

Vålerenga lå under 2-0 etter den første perioden. Tidligere Storhamar-spiller Fredrik Lystad Jacobsen rundet Marius Sommer Nilsen og scoret etter et drøyt minutt, før Endre Medby doblet ledelsen.

I midtperioden scoret nevnte Medby igjen, da han fikk stå umarkert på venstresiden.

Tredjeperioden inneholdt mye kriging, men null scoringer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.