Stavanger har skuffet stort denne sesongen, og de svarte og hvite ligger på 6. plass på tabellen, 34 poeng bak serieleder Storhamar.

Fredrik Söderström tror derfor at Oilers kan senke skuldrene mot Storhamar.

– Vi er serielederen, og alle ønsker å slå oss. Det er en takknemlig oppgave å skulle møte oss, for da er ikke presset like stort.

Storhamar må klare seg uten backene Lars Løkken Østli, Mikkel Søgaard, Emil Frøshaug og Kodie Curran, mens det er usikkert om Kenney Morrison rekker å bli klar. Robin Dahlstrøm og Anders Gulliksen er ute på løpersiden.

PS! Pucken droppes 18.00, og kampen kan du følge live på h-a.no.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.