Søndag tapte Norge 6-3 mot Østerrike. Anders Gulliksen gjorde seg bemerket ved å bli kåret til Norges beste spiller, mens Simen Løvhaug Hansen dro på seg en utvisning. Begge de to spilte i Norges førsterekke.

Mandag ettermiddag møtte Norge Hviterussland, og var nærmest nødt til å vinne for å holde liv i håpet om opprykk til VM for de beste nasjonene. Både Hansen og Gulliksen var igjen plassert i Norges førsterekke.

Kampen startet lovende og et effektivt Norge ledet både 1-0 og 2-1 til tross for et spillemessig overtak til Hviterussland.

I den tredje perioden gikk Norge ut for å forsvare sin 2-1 ledelse, men det ble for tøft. Anders Gulliksen satt utvist da Hviterussland utlignet til 2-2 fem minutter inn i siste periode. Minuttet senere dro han på seg to nye utvisningsminutter, og igjen utnyttet Hviterussland overtallet og satte inn 3-2. Seks sekunder før slutt satte Hviterussland inn 4-2 i åpent mål.

Norges målvakt Jens Kristian Lillegrend fikk fortjent prisen som banens beste spiller. Han reddet 33 av 36 skudd.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.