Dette skriver Manglerud Star på sin hjemmeside:

"Mandag 29. oktober forlater vi Manglerudhallen noen timer og inntar Gjøvik Fjellhall hvor vi møter Storhamar til hockeyfest. 

 Daglig leder Bjørn Danielsen ser frem til kampen mot fjorårets beste lag. 
- Vi blir bestandig godt mottatt i CC-amfi, og må jo si at vi blir litt misunnelige på fasilitetene de har på Hamar. Fasilitetene i Manglerudhallen er som de fleste vet ikke i toppen i Get-ligaen, og vi ønsker nå å vise at klubben er moden for en større arena. Dette er et arrangement med et framtidsrettet perspektiv fra vår side, da vi ønsker å se hvordan det er å arrangere kamp i en større og mer moderne arena, sier han. 

Vi i MS har en stor kjærlighet til Manglerudhallen og elsker å spille her, men ønsker å prøve og arrangere hockeyfest i en større arena for å vise at vi er i ferd med å vokse oss ut av arenaen vår. Barn, ungdom og voksne i Manglerud Star trenger desperat bedre fasiliteter, og nå har vi sjansen til å innta Gjøvik Fjellhall for å lage en hockeyfest for alle med grønt og gult hjerte! Med dette ønsker vi å vise at klubben, laget og hele organisasjonen er i ferd med å ta steget videre, og at vi trenger slike fasiliteter for å fortsette å produsere resultater i nasjonal målestokk, og fortsatt være en ledende klubb når det gjelder å produsere gode, norske hockeyspillere."


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.