Onsdag formiddag ble det kjent at Storhamar har avsluttet prosessen med å finne ny daglig leder i klubben. 

Jobben er blitt tilbudt Anne Karin Bjørvik, som har takket ja.

- Jeg gleder meg til å komme i gang med jobben, og jeg ser fram til de utfordringer og mulighetene som ligger foran oss, sier Bjørvik til HA-sporten.

Les også: Ber om Marinaccio-tålmodighet

Tydelig leder

Hun kommer rett fra jobben som key account manager på Pelias Hamar, men har tidligere vært salgssjef for Scandic Elgstua, der hun jobbet tett opp mot Elverums Håndballag. 

Da Bjørvik ble spurt om hvorfor hun tror hun fikk jobben, svarte hun følgende:

- Jeg tror jeg fikk jobben fordi jeg er tydelig og har en gjennomføringskraft. Jeg krever mye av andre, og jeg krever mye av meg selv, sier Bjørvik, som er det første ansiktet inn i prosessen med å profesjonalisere klubben ytterligere.

Hun er - naturlig nok - glad for at klubben opplever oppgang. 

- Jeg er heldig som får lov til å komme til duk og dekket bord. Og med det mener jeg at ikke kommer til en klubb som har store økonomiske utfordringer, eller som har flere lik i lasten, sier hun og utdyper:

- Det er lagt i budsjettet vårt at det skal komme inn flere etter jul. Jeg er en del av en profesjonalisering i Storhamar. Og så er det opp til meg og styret å finne gode kandidater som kan gjøre oss mer profesjonelle, sier hun.

Les også: Jensen må sone Lørenskog-kampen

En vinner

Styreleder Njål Berge er glad for at prosessen er avsluttet, og han mener at Bjørvik vil være en stor ressurs for klubben.

- Jeg tenker at hun representerer mye av det Patrick Thoresen og Fredrik Söderström gjør: Ekstrem vinnervilje, som er den viktigste egenskapen vi kan få inn i klubben, sier han.

Han forteller at det har vært lite uenighet rundt valget av Bjørvik.

- Styret har vært enstemmig.

Han mener, som Bjørvik, at det blir viktig å styrke administrasjonen i klubben.

- Vi kommer til å måtte ha flere som er betalt for jobben sin, for det er en del av en profesjonalisering. Vi vet ikke om det blir deltid eller fulltidsjobber, men vi er opptatt av å få bedre arrangement, og vi skal gjøre en enda bedre jobb rundt sponsorene våre. 

- Det handler om å finne riktige folk, men vi er enige om at dette er et første steg. Vi har funnet en person som vil være med på å utvikle oss ytterligere.

Onsdag formiddag presentere hun seg for spillerne og støtteapparatet i klubben. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.