Østerrike - Norge 2-0

Etter en målløs førsteperiode var det vertsnasjonen som etter hvert fikk hull på byllen. I overtall fant EC Salzburg-spiller Dominique Heinrich veien til mål 14 minutter inn i den andre perioden.

Petter Thoresen kastet alle mann fram i jakten på en utligning mot tampen av kampen. Det straffet seg da samme Heinrich scoret i et åpent norsk mål med drøyt to minutter igjen av kampen. Dermed tapte det norske landslaget 0-2.

Norge vant sin kamp mot Frankrike torsdag. Fredag ledet Petter Thoresens menn da kampen mot Danmark måtte stoppes før den tredje perioden. Dermed reiser laget hjem med to seire og ett tap fra firenasjonersturneringen.

Christian Bull spilte i andre backpar med Alexander Bonsaksen. Steffen Thoresen dannet rekke med Kristian Forsberg og Mathias Trettenes.

Patrick Thoresen spilte ikke kampen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.