Hviterussland - Norge 2-3

Norge ønsket å følge opp fredagens 2-1-seier med en ny triumf mot hviterusserne, men Petter Thoresen og co. snublet i det som var generalprøven før VM. Hviterussland utlignet til 2-2 mot slutten av 3. periode, og i forlengelsen ble Artjom Kislij helten for hjemmelaget.

Norge har brukt kampene mot Hviterussland som en viktig del av oppkjøringen før mesterskapet. I A-VM i danske Herning er Hviterussland i gruppe A, mens Norge er i gruppe B.

Pangstart

Hviterussland fikk en pangstart på lørdagens oppgjør. Vertenes Pavel Vorobei fikk nettsus allerede etter 21 sekunders spill i Brobruisk.

Men Petter Thoresens norske mannskap slo tilbake etter drøyt elleve minutter. Vålerengas Tobias Lindström banket pucken inn i nettmaskene fra skrått hold. Flere scoringer ble det ikke i 1. periode.

I midtperioden var det Norges tur til å pangåpne. Thomas Valkvæ Olsen var sikker alene mot Hviterusslands keeper etter halvannet minutts spill av perioden.

VM-start neste uke

Men kort tid før slutt i 3. periode var Alexander Pavlovitsj på pletten foran mål. Han utlignet til 2-2. I forlengelsen måtte landslagssjef Thoresen konstatere at Kislij avgjorde for hjemmelaget.

Norge har vunnet fire kamper i VM-oppkjøringen. Mesterskapet i Danmark starter 4. mai.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.