Norge spiller i gruppe B i Herning, hvor også USA, Canada, Finland, Danmark, Tyskland og Sør-Korea er med.

Petter Thoresens utvalgte spiller slik: Latvia (5/5, kl. 12.15), Tyskland (6/5, 16.15), Finland (8/5, 20.15), Canada (10/5, 20.15), Danmark (11/5, 16.15), USA (13/5, 16.15) og avslutter mot Sør-Korea (14/5, 16.15).

– Det er mulig å ta poeng både i starten og mot slutten av VM. Latvia og Tyskland er lag vi på gode dager kan slå. Ved siden av Danmark er de også de vi trolig vil kjempe mot om en kvartfinaleplass, sier landslagssjef Petter Thoresen.

Tett

Norge møter Danmark under ett døgn etter å ha spilt mot VM-grossisten Canada.

– Jeg likte ikke at vi skal møte Danmark så kort etter Canada-kampen, men det må vi takle og ikke bruke noe mer energi på, sier Thoresen.

Norge har sin første landslagssamling i november. Den går i Østerrike, der Sør-Korea og Danmark blir motstandere i tillegg til vertene.

I desember blir det samling og firenasjonersturnering i Hamar mot Russlands OL-lag, Slovakia og Frankrike.

Dobbelt nabokamp

VMs gruppe A, som spiller sine kamper København, består av Russland, Frankrike, Sverige, Hviterussland, Sveits, Østerrike, Tsjekkia og Slovakia.

Russland – Frankrike og USA – Canada innleder gruppe A fredag 4. mai. I Norges gruppe spilles Tyskland – Danmark og Sverige – Hviterussland på åpningsdagen.

(©NTB)Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.