Storhamar-treneren skryter av spillerne sine inn mot kampen mot Lørenskog, som kun har tapt en av de siste 12 kampene.

- Vi spiller smartere offensivt, med bedre risiko, slik at vi ikke gir bort unødvendige overtall i mot, og ikke gir bort så mange målsjanser. I tillegg synes jeg det er flere som står fram. Det er flere som tar ansvar og går i krigen, det er deilig å se. Det er også mange som produserer, det er flere som bidrar. I den ene kampen kan det være tre som får poeng, og i den neste kan det være tre nye.

Han skryter også av fjerderekka, som har bidratt til de siste seirene.

Skryter av fjerderekka

- Jeg synes det var godt å se Even og Jørgen Langdalen, og Simen Andre Edvardsen i kampen mot Lillehammer. De jobber hardt, og hjelper oss til å vinne hockeykamper, det er fint å se.  

Lørenskog-kampen er viktig for Storhamar, sier Nilsen.

- Det er en viktig kamp. Lørenskog har vunnet ni på rad, og er et lag som er i flytsonen. De er gode på skøyter, og det må vi være oppmerksomme på. Vi må stoppe mulighetene deres til å komme på kontringer. Vi må ta bort den delen av spillet deres. I tillegg må vi krige på foran begge målene. Vi må skape trafikk foran deres mål, ellers så er deres keeper god.

Positivitet i garderoben

Han sier den siste tidens gode form er veldig positiv.

- Det er alltid godt å få betalt for det man gjør i form av seire. Det skaper positivitet i garderoben, og gjør at det blir lettere å gå på jobb. Det må vi ta med oss. Vi skal fortsette med vårt, mot en tøff motstander. Vi skal like å møte gode lag på bortebane, det er en av grunnene til at vi spiller hockey. Vi skal mestre det også.

Joey Tenute, Lars Erik Hesbråten, Petteri Nummelin, Hampus Gustafsson og Christian Larrivèe er fortsatt ute for Storhamar.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.