- Jeg synes vi starter bra. Vi har en bra første periode. Jeg synes vi bør lede etter første periode. Jeg synes vi skaper flere farligheter enn dem, selv om skuddstatistikken er jevn, så synes jeg vi er det bedre laget, forteller Nilsen.

– Det er deilig med måten vi gjør det på, forklarer Storhamar-treneren.

Han føler midtperioden var et steg tilbake, og at de lot Vålerenga styre altfor mye av spillet.

– Så synes jeg vi kommer tilbake i tredje periode og vi fortjener å ta med oss to poeng.

Han roser også rekka med Blakseth Huse, Zettergren og Jensen for måten de har funnet tonen.

- Jeg synes den rekka der har vært bra helt siden de ble satt sammen. De er trygge defensivt og bra offensivt, så den er bra, skryter Nilsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.