HØR EPISODEN HER! 

I denne ukens "Puckpodden" har Eirik Haugen Johansen og Bendik Havdal Eriksen fått med seg HA-ekspert Tor Nilsen til å vurdere eliteseriens spillertropper og sommerens overganger.

Nilsen tror Grüner, som sendte Ringerike ned i 1. divisjon, vil få en tøff reise. 

- Jeg er ikke så sikker på om Grüner har liv laget for å være et eliteserielag. De har 500 sitteplasser i hallen, som gjør at de vil få inntekter nok til å kunne få bussen til å gå til bortekamper. 

- Jeg synes det er et skritt tilbake enn fram, legger Nilsen til.

Han håper at ligaen blir bedre på sikt. 

- Vi får bare håpe at vi får bedre forhold i norsk ishockey framover. 

- De to klubbene er litt sånn like. Vi skulle ønske det var bedre rammebetingelser for de nederste klubbene der, sier Nilsen.

I tillegg til å snakke om alle lagene i eliteserien, vil det bli de tid til de kjente og kjære spaltene. 

Dersom du skal gjennom tollen på Gardermoen og ikke har noe å skjule, har du ingen grunn til å være like nervøs som hovedpersonen i denne ukens røver.

Episoden vil være tilgjengelig i "podkast"-appen på iPhone og på SoundCloud. 

Vi beklager problemer med lyden på denne episoden, og vi lover å komme sterkere tilbake. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.