HamKam - Finnsnes 3-0

Markus Naglestad og HamKam herjet før pause. Da hvilen var unnagjort, giret HamKam ned. 

Se scoringene her! 

Tilskuere

957

Mål

1–0 Markus Naglestad (19.), 2–0 Naglestad (22.), 3–0 Naglestad (24).

HATV: Vil bli toppscorer

Dommer

Haakon Magan, Ål IL

Gult kort

HamKam: Markus Naglestad.

Finnsnes: Marcus Sletten, Tobias Schjetne, Glenn-Martin Andreassen.

Rødt kort: Markus Rolandsen

HamKams lag (4-4-1-1)

Lukasz Jarosinski 6 – Nicholas Mickelson 6, Ruben Alegre 5, François Yabré 5, John Anders Rise 5 – Petter Vaagan Moen 5 (Mikkel Gran Frankmo fra 82.), Markus Solbakken 5 (Sander Eng Strand fra 90.), Truls Jevne Hagen 6, Ole Erik Midtskogen 4 – Simen Bolkan Nordli 6 (Kevin Beugré fra 61. 4) – Markus Naglestad 8.

Pluss

Skapte en haug av målsjanser før pause. Var farlige på dødballer, på kontringer og i etablert angrepsspill. Markus Naglestad viste hva som bor i ham. 

Minus

HamKam falt i kvalitet etter pause. Midtbanen og angrepet slet med å holde det høye presset oppe, slik at Finnsnes fikk ha ballen i langt større grad.

Neste kamp: Møter Grorud borte lørdag 19. august. 

Vurdert av Bendik Havdal Eriksen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.