Sportssjef Sjur Rakstad-Larsen kommenterer saken slik:

– Dette er veldig bra. Mikael Zettergren har ordnet alt sjøl, med god hjelp av en advokat. Zettergren sa at han ville bli norsk da han kom til Storhamar, men dette er en prosess. Vi håpet at det kunne ordne seg nå, men det kunne også skjedd til sommeren. Det avhenger av saksmengden i UDI, sier sportssjef Sjur Rakstad-Larsen

Storhamars lag i kveldens kamp mot Stavanger:

Oskar Östlund (Robert Hestmann)

1.rekke: Joonas Rönnberg, Erik de la Rose – Hampus Gustafsson, Christian Larrivée, Daniel Hermansson

2.rekke: Patrik Bäärnhielm, Mikkel Søgaard - Simen André Edvardsen, Martin Blakseth Huse, Mikael Zettergren

3.rekke: Simen Løvhaug Hansen, Magnus Eikrem Haugen - Martin Rønnild, Alexander Reichenberg, Martin Gran

4.rekke: Lars Erik Hesbråten, Jørgen Langdalen, Even Langdalen

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.