Mikael Dokkens kontrakt med Lørenskog går ut 7. desember, altså torsdag. Fredag er han Storhamar-spiller.

Leder i sportsutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, er veldig godt fornøyd.

- Noen undrer kanskje over at det kommer en løper til nå, og ikke en back. Grunnen er at Dokken var ledig nå, og vi vil gjerne ha en bred tropp. Dokken er en god allroundspiller som vi vil nyte godt av denne sesongen og neste. Det er godt å forsterke et lag i medgang i stedet for i motgang, sier Rakstad-Larsen.

Back på veg inn

- Hva med backjakten?

- Vi jobber med å hente en back, og han skal være på plass i god tid før jul. Vi jobber med noen få, og er i sluttfasen, sier lederen i sportsutvalget, som er godt fornøyd med jobben Lars Erik Hesbråten gjør som back.

- Hesbråten er omskolert og er back nå. Han løser den jobben veldig bra. 

Storhamar har hentet flere spillere denne sesongen.

Får tilbake Patrick-lønn

- Hva med økonomien?

- Mikael Dokken er ikke dyr. Vi er innenfor budsjett. Det hjelper selvfølgelig på at vi får tilbake lønna til Patrick Thoresen fra SKA, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Mikael Dokken kommer altså fra Lørenskog. Han spilte der forrige sesong også. Før det spilte han i Frisk Asker. Denne sesongen står han bokført med 11 målpoeng på 19 kamper.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.