Ole Eskild Dahlstrøm var på plass i CC Amfi lørdag, og ble ikke imponert over hjemmelaget.

Se også: Rinkside

– Jeg synes de er overvurdert, og det har jeg sagt lenge. Sjøl tippet jeg dem på fjerdeplass i serien. Det handler om å bygge lag fra backene, og så ha en base løpere. Med fullt lag kan Storhamar være med i toppen, men akkurat nå er de et stykke unna å være kandidat til topp fire før sluttspillet starter, selv om jeg er klar over at det er lenge til. Storhamar ser pjuskete ut, sier Dahlstrøm, og fortsetter:

– For svake på backsida

– Da sesongen startet var de for svake på backsida. Når vi ser på backer ut og inn har ikke Storhamar styrket seg, og flere av backene som er borte er gode i andre klubber. Se på Øksnes og Saxrud Danielsen for eksempel. Mot Lillehammer slet Storhamar med førstepasningen. Det var kun Petteri Nummelin av backene som hadde det. Jeg synes heller ikke det så bra ut etter førstepasningen.

Les også: Kamprapporten

TV 2-eksperten savner kollektivet, samhandlingen.

– Det ser ut som om spillerne føler at de er litt alene ute på isen. Det er ikke noe kollektiv. Jeg er ganske sikker på at Lillehammer-spillerne følte at det var enkelt å spille mot Storhamar. Det ser også ut som om spillerne overtenker i alle situasjoner. Lillehammer spilte mer på instinkt. I tillegg må Storhamar få orden på overtallsspillet sitt. De mangler den gode, kreative pasningen, sier Dahlstrøm.

Les også:- Vi ga bort målene

– Må innse motbakken

Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen var alt annet enn fornøyd etter kampen, og han er enig i en del av det Dahlstrøm sier.

– Alle må innse motbakken vi er i. Nå må vi samle oss, og det må vi gjøre sammen. Det er vi trenere som har ansvaret, sier Sjur Robert Nilsen.

Han savner kollektivet og desperasjonen i spillet.

Les også: Enig med Dahlstrøm

– Alle målene til Lillehammer er for enkle. Vi må være mer desperate, og vi kan ikke spille naivt defensivt og satse på at det skal funke offensivt. Vi er for «softe» i spillet vårt, for veike foran eget mål. Det må vi jobbe med, sier Storhamar-treneren, og fortsetter:

– Det viktigste er at flere melder seg på. Det må legges mer ære i spillet uten puck. Det må bety mer, og vi kan ikke bli små.

Storhamar-treneren er ærlig på at han savner bredden i stallen akkurat nå.

– Over tid er det ikke bra med så mange ute. Konkurransen i spillergruppa blir borte. Skadene på nøkkelspillere er en viss forklaring, men det er ingen unnskyldning, sier Sjur Robert Nilsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.