Patrick Thoresen mener det som skjer i egen sone er utrolig viktig.

– Det vi må ta mest tak i er samspillet i egen sone. De gangene vi vinner pucken: Hvordan løser vi motstandernes press? Det handler om valg. Vi må gjøre oss spillbare, og backene må vite om det er støtte – en trygghet – i bakhånd. Det er litt for mange angrep som stopper i egen sone. Hver og en må ta mer ansvar der, og løser vi det bedre vil vi kunne flytte pucken raskere opp i midtsonen, sier Patrick Thoresen.

Solid 1. periode

Mot Lørenskog mistet hjemmelaget færre pucker i midtsonen, og det gledet Storhamar-kapteinen.

– 1. perioden søndag var solid. Vi skapte mange sjanser, og slapp Lørenskog lite til foran vårt mål. Det er der vi må være. Det handler om å være påskrudd hele tida og snakke om det.

Når det gjelder flyt og kjemi i de forskjellige rekkene tror han det vil ta litt tid.

– Rekka med Larrivée, Jensen og Dahlstrøm har fungert veldig bra. Larrivée og Jensen har spilt sammen lenge, og leser hverandre veldig bra. Personlig føler jeg at jeg trenger litt tid på å lære og kjenne medspillerne ute på isen.

Mot Lørenskog var det tre rekker som bidro med scoringer.

– Alle vet at lag som vil ligge i toppen må ha flere som bidrar med målpoeng. Nå scoret vår rekke og Martin Rønnild hadde et ekstremt krigemål, som bare han kan. Slike ting gir sjøltillit, sier Storhamar-kapteinen.

– Hva sitter du igjen med etter de tre første seriekampene?

– Jeg føler at folk har sett tre forskjellige Storhamar-lag, sier Thoresen, og fortsetter:

Stjernen neste

– Mot Vålerenga var det veldig fysisk. Vi var for slurvete mot Lillehammer, og fikk for mange overganger mot oss. Vi var mer solide mot Lørenskog. Det handler om å plukke det beste fra de tre kampene, og klarer vi å sette det sammen, blir vi vanskelige å slå. Så langt har det vært veldig varierende, men jeg synes også det har vært mye bra, sier Patrick Thoresen.

Tirsdag reiser Storhamar-gutta til Fredrikstad for å møte Magnus Eikrem Haugens Stjernen. Fredrikstad-laget er nummer åtte på tabellen med sine tre poeng.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.