Kjetil Martinsen, som ble norgesmester med Stavanger Oilers i april, tror Storhamar kan kjempe helt i toppen av norsk hockey.

- Storhamar har masse gode spillere, og jeg synes laget ser bra ut. Jeg tror vi kan være med og kjempe i toppen de neste årene, sier Martinsen til HA-sporten.

Sjur Rakstad-Larsen, leder av sportutvalget, sier følgende om Oslo-gutten:

– Det er veldig hyggelig at Kjetil velger Hamar som neste stoppested i karrieren, i konkurranse med flere andre tilbud. Det viser at vi er en attraktiv klubb å spille for, og det blir spennende å se det Kjetil har å bidra med på isen i gult og blått forteller Sjur Rakstad-Larsen i en kommentar til SIL.no.

Kjetil Martinsen er opprinnelig fra Vålerenga, men han har også spilt for Lillehammer, Manglerud Star og Stavanger Oilers i løpet av karrieren. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.