Hamar-gutten, som spilte i Storhamar til og med 2016-17-sesongen, sier dette om overgangen:

– Jeg er veldig godt fornøyd med å ha signert her. Det er godt å få det på plass, slik at jeg kun kan fokusere på å spille og sesongen som kommer, sier Gran på klubbens hjemmeside.

22-åringen har spilt i Kitzbühel og Fassa, begge i Alpeligaen, de to siste sesongene.

Les også: Rantanen terpet med ungguttene

Han beskriver sine første uker på Lillehammer som veldig gode. 

– Det har vært veldig bra. Jeg har blitt tatt veldig godt i mot av spillerne og folkene rundt klubben. Det virker som en veldig bra gjeng som jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med.

Han sier dette om sesongen som kommer:

– Jeg vet at vi blir et tøft lag å møte denne sesongen her – vi har blant annet veldig mye fart. Jeg håper jeg kan bidra til at vi vinner flest mulig kamper og når målene vi setter oss som lag. Målet er alltid å vinne. Jeg gleder meg, avslutter nysigneringen. 

Klubben har ikke hatt midler til å finansiere Martin Gran selv. Kostnadene til signeringen er derfor 100 prosent finansiert av Tore Lien Bjørnstad og Structor ved Harald Snippen – og påvirker ikke klubbens økonomiske situasjon.

Styreleder, Tore Lien Bjørnstad, forklarer bakgrunnen for at han og styremedlem Harald Snippen har valgt å gjøre dette.

– Sportslig produkt er en av våre viktigste salgsvarer. Klubben har besluttet kutt i sportslig satsing, og disse tiltakene har vi tro på. Samtidig er det altså slik at sport selger, og vi har derfor valgt å finansiere Gran selv da vi mener han kan bidra til at salgsproduktet vårt vil bli enda bedre, hvilket vi har tro på at – sammen med øvrige tiltak – vil være med å bidra i snuoperasjonen som nå pågår.

Bjørnstad avslører også at det jobbes med flere tiltak for å bedre situasjonen ytterligere.

– Vi har igangsatt flere tiltak og har tro på snuoperasjonen som nå er igangsatt. Her er det allerede gjort tiltak, og det arbeides parallelt med tiltak for å bedre situasjonen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00