Phil Marinaccio har skrevet under en ettårskontrakt med SønderjyskE.

Selv om Marinaccio ikke rakk å spille mange kamper for Storhamar, ble han raskt en populært spiller blant fansen. 

Han spilte 11 kamper for de gule og blå, produserte 11 målpoeng og pådro seg også fem kampers karantene for en takling borte mot Vålerenga i løpet av sin tid i Hamar.

Marinaccio var forrykende god de siste kampene han spilte for klubben, men ble skadet da Storhamar møtte Stavanger Oilers i DNB Arena 4. januar.

Det ble også hans siste kamp for klubben.

SønderjyskEs sportssjef, Kim Lykkeskov, beskriver ham på følgende måte til klubbens hjemmeside:

- Han er en spennende spiller på flere måter. Han kan spille ving og senter, han leser spillet og har god fart på skøytene.

- I Norge fikk han ros for talentet sitt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.