Det norske A-landslaget skal møte Storbritannia i to kamper borte 1. og 2. november.

- Dette var utrolig moro. Dette blir min første samling med de store gutta. Jeg visste at det var et uttak i disse dager, men dette er ikke noe jeg har tenkt så mye på. Jeg har fokus på Storhamar, sier Storhamar-backen, og fortsetter:

- Dette betyr utrolig mye for meg. Det er alltid moro å bli lagt merke til, og jeg føler at det har gått ganske bra så langt denne sesongen. Alle er ikke med landslaget denne gangen, men det er mange veldig gode hockeyspillere der, så jeg kommer garantert til å lære mye, sier Magnus Eikrem Haugen.

Alexander Reichenberg er også med i den ferske troppen. Det samme er de tidligere Storhamar-spillerne Adrian Saxrud Danielsen (Stjernen) og Eirik Salsten (Stavanger).

Her er hele troppen:

Henrik Holm Stavanger, Steffen Søberg Vålerenga - Alexander Bonsaksen Tappara (FIN), Nicolai Bryhnisveen Karpat (FIN), Adrian Saxrud Danielsen Stjernen, Stefan Espeland Lørenskog, Magnus Eikrem Haugen Storhamar, Erlend Lesund Mora (SWE), Dennis Sveum Stavanger, Daniel Sørvik HC Litvinov (CZE), Michael Haga Örebro (SWE), Andreas Heier Modo (SWE), Jørgen Karterud Västervik (SWE), Tommy Kristiansen Stavanger, Sondre Olden Leksand (SWE), Thomas Valkvæ Olsen Bofors (SWE), Aleksander Reichenberg Storhamar, Niklas Roest Sparta Sarpsborg, Eirik Salsten Stavanger, Markus Søberg Stavanger, Andreas Stene Timrå (SWE), Mathias Trettenes Almtuna (SWE), Martin Laumann Ylven Vålerenga.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.