Nå står han med elleve scoringer så langt denne sesongen. Han krydrer statistikken sin med sju målgivende pasninger.

Se video: Gran lover flere skåringer

Han fikk bokført to målgivende pasninger i Kongshallen torsdag kveld også.

Derfor bærer han gullhjelmen.

– Liker å score

Måltjuven setter store krav til seg sjøl ute på isen.

Les også: HAs hockeybørs

– Jeg forventer av meg sjøl at jeg bidrar til å avgjøre kamper. Det er andre som forventer det av meg også. Jeg får også mye istid, sier Jensen, og fortsetter:

– Jeg liker å score mål, selvfølgelig. Det er alltid moro å produsere målpoeng.

Rekka til Jensen fungerte bra mot Kongsvinger.

– Det har vært litt forskjellige rekkesammensetninger så langt denne sesongen – av forskjellige årsaker. Nå har vi spilt med de samme rekkene en stund, og det merkes. Det blir bedre kjemi, og vi blir tryggere på hvor vi har hverandre, sier Joakim Jensen.

Han fortsetter:

– Det er blitt flere mål av flere rekker nå, og det betyr at hele laget fungerer. Når vi vinner over tid, betyr det at flere bidrar.

Trener Sjur Robert Nilsen liker at Jensen produserer mål.

– Han er jo en måltjuv, og vi er best når slike spillere scorer. Det er flere som bidrar i målprotokollen nå, og det er utrolig moro å se. Jeg synes vi er skikkelig på gang, sier Sjur Robert Nilsen.

Tenute med to scoringer

Joey Tenute scoret også to mål torsdag kveld. Det siste kom i overtall, etter et herlig skudd fra blålinja.

Det var en litt rotete start på kampen i Kongshallen, men etter hvert tok Storhamar styringa over det aller meste. Martin Blakseth Huse scoret det eneste målet i åpningsperioden.

I midtperioden var det full gass fra de gule og blå, og de vant den perioden 4–0.

Noen forventet kanskje litt mindre fart og trøkk framover i sisteperioden – med en så trygg ledelse, men Storhamar-gutta ga seg ikke før det sto hele 8–0 på tavla i Kongshallen.

Martin Gran serverte det fineste målet torsdag kveld. Han trampet rundt backen, som han gjorde mot Sparta. Denne gangen la han ikke pucken lavt. 

19-åringen lempet i stedet gummiskiva helt opp i motsatt kryss.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.