Vålerengas sportssjef, Espen «Shampo» Knutsen, er veldig godt fornøyd med 1. rekka si.

– Vi har kanskje den beste rekka i ligaen, og jeg er veldig godt fornøyd med at de har holdt seg skadefrie hele sesongen. Det er så utrolig viktig. Disse gutta går nemlig foran på trening også, sier Knutsen, og fortsetter:

Matche dem

– De produserer nesten alt for oss. I sluttspillet er vi avhengige av at flere melder seg på, sier VIFs sportssjef, som var veldig godt fornøyd etter seieren borte mot Lillehammer torsdag.

Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen er klar på at de må stoppe Vålerengas superrekke.

– På hjemmebane er det vi som bytter sist, og da er det muligheter. Vi må matche superrekka deres, og sette visse spillere mot dem, sier Sjur Robert Nilsen, som ikke vil avsløre alt foran det som blir en hockeyfest med mætt fjøs i CC Amfi.

Som nevnt har Tobias Lindström (48 målpoeng), Martin Laumann Ylven (42 målpoeng) og Rasmus Ahlholm (35 målpoeng) spilt samtlige kamper for Vålerenga denne sesongen. De beste poengplukkerne i Storhamar er Joakim Jensen og Joey Tenute. Begge har bokført 27 målpoeng.

– Det å få til ei rekke som produserer jevnt og trutt handler mye om kontinuitet. For å lykkes er det selvfølgelig en fordel med få skader og lite sjukdom. Men det handler også om å ha en klar spillestil i bånn. Vi har produsert mange sjanser i flere kamper, men det har vært litt for dårlig effektivitet, sier Sjur Robert Nilsen.

Espen Knutsen tror det blir en jevn kamp i CC Amfi søndag.

– Storhamar var gode da vi møtte dem på Jordal sist. Det er to ganske jevne lag, tenker jeg, sier sportssjefen.

– Vanskelig med skader

VIF har også noen spillere ute.

– Jonas Oppøyen er ferdig for resten av sesongen med en kneskade. Thomas Olsen er ute med karantene, og Colin Spaberg Olsen fikk en smell i skulderen på Lillehammer, sier Knutsen, som har fått med seg skadeproblemene til Storhamar:

– Jeg hadde regnet med at de skulle være helt der oppe, men det er vanskelig med mange skader, sier Espen Knutsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.