Victor Svensson har fått mye istid i løpet av Storhamars treningskamper, og han har forsvart all den tiden han har fått spille. 

Men nå er han ute med en lyskestrekk, og dermed ryker fredagens kamp mot Vålerenga i Gjøvik Fjellhall.

- Det er veldig surt å gå glipp av den kampen, med den atmosfæren det kommer til å bli der. Det har fungert bra med meg, Hampus Gustafsson og Patrick Thoresen i rekke så langt, sier Svensson.

Tabelltips: Svekket Vålerenga 

Da han måtte forlate isen mot BIK Karlskoga fredag, fryktet han et lengre skadeavbrekk.

- De (lagets legepersonell) trodde jeg kom til å bli ute i flere uker, men det virker å ta kortere tid, sier han.

- Tror du at du rekker Lillehammer-kampen tirsdag?

- Det er vanskelig for meg å si noe om. Det er en lang sesong, og jeg vil ikke ta noen sjanser. Men det ser bedre ut, det kan jeg si.

Trener Fredrik Söderström gleder seg til å komme i gang, og han velger å ikke bruke for mye fokus på de spillerne han ikke har tilgjengelig.

- Det er ikke noe poeng for meg å være lei meg for at Victor ikke kan spille. Jeg må ha fokus på spillerne som er tilgjengelig. Og så får Victor bruke tiden godt mens han er ute. Han er en viktig spiller for oss, sier treneren. 

Tabelltips: Sparta ser solide ut

Tirsdag var laget i Gjøvik, og treneren tror laget dro nytte av turen over Mjøsa.

- Turen var viktig for oss på to måter: Vi hadde et lagmøte der vi snakket om hva vi kan forvente av hverandre denne sesongen. Og så fikk vi testet isen. Det er varmt der, og det er viktig for oss å være nøye, slik at det blir lettere for spillerne å vite hvordan det er der fredag, sier han.

Vålerenga - Storhamar spilles fredag kveld. Du kan følge kampen live på h-a.no fra klokka 19.00!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.