Victor Svensson har fått mye istid i løpet av Storhamars treningskamper, og han har forsvart all den tiden han har fått spille. 

Men nå er han ute med en lyskestrekk, og dermed ryker fredagens kamp mot Vålerenga i Gjøvik Fjellhall.

- Det er veldig surt å gå glipp av den kampen, med den atmosfæren det kommer til å bli der. Det har fungert bra med meg, Hampus Gustafsson og Patrick Thoresen i rekke så langt, sier Svensson.

Tabelltips: Svekket Vålerenga 

Da han måtte forlate isen mot BIK Karlskoga fredag, fryktet han et lengre skadeavbrekk.

- De (lagets legepersonell) trodde jeg kom til å bli ute i flere uker, men det virker å ta kortere tid, sier han.

- Tror du at du rekker Lillehammer-kampen tirsdag?

- Det er vanskelig for meg å si noe om. Det er en lang sesong, og jeg vil ikke ta noen sjanser. Men det ser bedre ut, det kan jeg si.

Trener Fredrik Söderström gleder seg til å komme i gang, og han velger å ikke bruke for mye fokus på de spillerne han ikke har tilgjengelig.

- Det er ikke noe poeng for meg å være lei meg for at Victor ikke kan spille. Jeg må ha fokus på spillerne som er tilgjengelig. Og så får Victor bruke tiden godt mens han er ute. Han er en viktig spiller for oss, sier treneren. 

Tabelltips: Sparta ser solide ut

Tirsdag var laget i Gjøvik, og treneren tror laget dro nytte av turen over Mjøsa.

- Turen var viktig for oss på to måter: Vi hadde et lagmøte der vi snakket om hva vi kan forvente av hverandre denne sesongen. Og så fikk vi testet isen. Det er varmt der, og det er viktig for oss å være nøye, slik at det blir lettere for spillerne å vite hvordan det er der fredag, sier han.

Vålerenga - Storhamar spilles fredag kveld. Du kan følge kampen live på h-a.no fra klokka 19.00!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00