• TILBAKE: Det var mye jubel da Christian Larrivée var tilbake for Storhamar mot Stjernen i forrige uke.

Etter Christian Larrivèes fantastiske comeback i Stjernehallen torsdag i forrige uke med tre mål og to assist, var Tommy Kristiansen den første toppspilleren som hyllet Storhamar-spilleren på Twitter. Bare sekunder etter kampslutt sendte han ut denne meldingen:

«Faktisk bare å ta av seg hatten for Larrivée!!».

Skal vi tro den robuste Oilers-spilleren, kan ikke Larrivée regne med like hyggelig respons i oppgjøret som nå venter i Stavanger.

– Jeg gjør en del mål, men med min spillestil er det naturlig at jeg også går på motstanderens beste spillere for å gjøre dem litt usikre. Jeg kommer til å være ekstra hardt på Larrivée nå, sier Kristiansen til HA-sporten.

– Larrivée er den beste

Men respekten for Larrivée og Storhamar vil alltid ligge i bunn for Tommy Kristiansen.

– Jeg spilte fotball med Larrivée i sommer og kjenner ham litt fra den tiden. Jeg synes det er utrolig å komme tilbake på den måten som han gjorde nå. Han sto bak alt i kampen mot Stjernen. Det er bare å bøye seg i hatten for det han gjorde. Han er den mest komplette spilleren i Get-ligaen, og når han er frisk er han den desidert beste spilleren i Get-ligaen. Det er viktig at vi er ekstra på Larrivée når vi møter Storhamar, sier Kristiansen til HA-sporten.

Aktuell for Storhamar?

Vi har etter hvert blitt kjent med sarpingens elsk-hat-forhold til Storhamar og supporterne som følger Storhamar. Et forhold som er i ferd med utvikle seg mer til et kjærlighetsforhold enn hatforhold. For nå er det sånn at mange Storhamar-supportere ønsker seg nettopp Tommy Kristiansen til Storhamar. Det så vi også på svarene som kom på Twitter.

– Det er utrolig moro å høre det. Det er moro at andre supportere setter pris på deg som spiller.

– Kunne du tenke deg å spille for Storhamar?

– Jeg vil ikke utelukke noen ting. Storhamar er en bra klubb. Jeg er åpen for alt etter sesongen, men jeg trives veldig godt i Stavanger også, og det er det jeg konsentrerer meg om nå, sier Kristiansen.

Han forteller videre at kampene mot Storhamar er blitt de største også for spillerne i Stavanger.

– Vi gutta i Stavanger har den følelsen at det er nesten mer moro å møte Storhamar enn Vålerenga. Det er de to ledende klubbene i landet. I starten var det vel sånn at supporterne bare hatet meg, men nå er det i hvert fall mer elsk og hat. Og de er uten tvil blant landets best supportere. Jeg tror de liker at jeg fyrer opp litt, sier Kristiansen.

Tøff periode

– Det er en bra oppstart når du melder før kampen at du skal være ekstra på Larrivée?

– Jeg må fyre opp litt. Jeg tror det blir en flott kamp. De som har flyt og holder hodene kalde og får overtall, vinner denne kampen, sier Kristiansen

For Stavangers del handler det om å slå litt tilbake. To seirer på de seks siste kampene er uvant kost for dem.

– Vi har hatt en veldig tøff periode nå. Jeg tror aldri vi har opplevd en slik periode så lenge jeg har vært her.

– Pål Gulbrandsen ble sitert på at spillerne ikke hørte på ham. Har dere fått renset opp i det?

– De ordene får stå for seg. Vi spillerne gir alt. Det skal vi gjøre mot Storhamar også, sier Tommy Kristiansen til HA-sporten.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00