Mandag ettermiddag kom beskjeden om at den tidligere Storhamar-spilleren er tatt ut i den svenske troppen.

Les også: Sammenlikner MS med KrF

Rikard Grönborg har tatt ut 11 debutanter til troppen.

Han sa følgende på en pressekonferanse:

- De er aktuelle for fremtidige turneringer og VM. Dette er spillere vi er nysgjerrige på. Elleve debutanter er ny rekord for Karjala, men det er slik vi må jobbe for å kunne få bredde, sier Grönborg. 

Johansson, som er bror med nåværende Storhamar-spiller Joel Johansson, spilte for Hamar-klubben i 2014/15-sesongen.

Linus Johansson produserte 60 målpoeng på 47 kamper for de gule og blå denne sesongen, før han reiste videre til Mora i Allsvenskan.

Siden han forlot Mora, har han spilt for Djurgården og Färjestad. 

Johansson har produsert ni poeng på 12 kamper for Karlstad-klubben. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.