Matcvinneren scoret sitt 100. mål for Storhamar. Han var storfornøyd etter kampen.

- Vi fortsatte å male på når vi lå under, og det var utrolig deilig at vi vant til slutt. Vi burde hatt tre poeng, men i ettertid synes jeg to poeng var greit. Jeg synes vi var det beste laget, sier Lars Løkken Østli som måtte sy både over og under øyet etter at han fikk kølla til Jimmy Andersson i ansiktet.

TENUTE FIKSET EKSTRAOMGANGER

Storhamar slet fra Start mot Frisk Asker, og etter at bortelaget hadde tatt ledelsen åtte minutter før slutt, så det mørkt ut, men Joey Tenute sikret ekstraomganger på en retur fra Østli.

I ekstraomgangene ropte Frisk Askers stjernespiller Anders Bastiansen på utvisning foran Storhamars mål. Men da dommeren forble stille, satte Lars Løkken fart og banket pucken i krysset bak Niklas Dahlberg. Storhamar kunne juble. 

- For dårlig i overtall

Assistent Pål Johnsen var også en glad mann etter seieren over Frisk Asker.

- Jeg synes vi var best både i andre og tredje periode. Med et bedre overtallspill kunne vi fått tre poeng. Dessverre var overtallspillet alt for dårlig i denne kampen. Det er sterkt av gutta å komme tilbake selv om vi  ikke får til overtallspillet.

Storhamar går opp til 38 poeng etter dagens seier. Neste kamp er mot Stavanger i CC amfi søndag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.