Storhamar – Vålerenga 5–1

«Aldri har forskjellen på Storhamar og Vålerenga vært større», skrev TV 2-kommentator Marius Skjelbæk på Twitter etter de første 20 minuttene i CC Amfi.

Og trolig har Ottestad-gutten rett, for Storhamar rundspilte Vålerenga fra kampens første dropp.

føler med Vålerenga

Selv om Christian Larrivée «alltid» herjer med Vålerenga, synes han situasjonen deres er blitt et sørgelig skue.

For klubben står uten egen hall, de har fått beskjed om at nye Jordal ikke blir klar før til 2019/20-sesongen, og på isen leverer laget meget svakt.

– Jeg føler med Vålerenga. Situasjonen deres er ikke noe morsom. Selv om jeg alltid ønsker å se Storhamar over Vålerenga på tabellen, er det trist å se hvordan de har det nå.

Og frustrasjonen ble bare mer og mer tydelig etter hvert som kampuret tikket søndag.

– De blir frustrerte, og de prøver å provosere oss med litt grisete spill. Det er kjedelig å være i den situasjonen, men det gjør at publikum blir med fra start. Og det er morsomt, sier han.

Da Vålerenga-spillerne hadde fått nok av ydmykelsen, endte det hele opp i en slåsskamp mellom Martin Rønnild og Martin Laumann Ylven, mens Kodie Curran regelrett banket opp Tallak Lyngset. 

Også der fikk Vålerenga deng.

– Norges beste lag

Det var en resignert Roy Johansen som møtte HA-sporten søndag.

– Vi møter, slik jeg ser det, Norges beste lag. De har mye mer ferdigheter enn hva vi har, sier den tidligere landslagssjefen.

– Er du skuffet over at dere ikke klarer å sette mer press på Storhamar fra start?

– Vi forsøker å gjøre det, men vi klarer det ikke. Vi gjør tre feil med pucken i starten av kampen, og et så godt lag som Storhamar straffer oss. Vi taper for et mye bedre lag, og seieren er fullt fortjent, sier han.

herjet mot moderklubben

Robin Dahlstrøm, som scoret to mål da Storhamar slo Vålerenga 3–4 i seriepremieren, er oppvokst i Oslo-klubben.

Og han tror ikke alle er like fornøyd med ham nå.

– Det har ramla inn noen pucker mot dem, så jeg skal ikke klage. De hjemme gleder seg nok litt, men vrir seg også. Det er litt bladene følelser blant vennegjengen min, sier Storhamars nummer 29 med et smil.

Han innrømmer at det har gått bra i sin nye klubb.

– Rekka var fungerer bra, og vi har fortsatt å score. Det var en godkjent match, sier han. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.