Søndag reiser Storhamar til Asker for å møte Frisk på bortebane.

Og det kan skje med Christian Larrivée på laget, som skadet seg før isoppvarmingen mot Lørenskog lørdag. 

Bakgrunn: Frykter langt Larrivée-avbrekk

- Det har vært en del bedring for ham i dag, sier My Lystad til HA-sporten mandag kveld.

Hun forteller at det ikke dreier som en langvarig skade.

- Dette er en dag til dag-vurdering. Men han spiller trolig ikke mot Stjernen torsdag, sier hun.

Les også: Saxrud har sagt opp

Dette er gode nyheter for Storhamar-trener Fredrik Söderström, som fryktet å miste lagets poengkonge da han snakket med HA-sporten mandag formiddag.

- Dersom vi får en veldig trist beskjed om Larry, vil det gjøre prosessen med å hente en ny spiller kortere, svarte han på spørsmål om hvilke ringvirkninger en potensiell langtidsskade ville gjort med troppen.

Söderström har tidligere vært klar på at klubben leter parallelt etter en ny løper og back.

- Det har kommet opp mange navn, men vi har ikke følt for å hoppe på noen av dem. Vi kunne stått klare på Gardermoen med blomster og orkester for å ta imot den ene og den andre, men ennå har vi ikke funnet den rette, sier han.

Christian Larrivée har vært Storhamars beste spiller denne sesongen, og den populære Storhamar-spilleren har produsert 21 målpoeng på ti kamper.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.