Storhamar-kaptein Christian Larrivée skadet seg like før sluttspillet begynte, og han klarte kun å spille ett bytt i den første kvartfinalen.

Før kvartfinale fire var han friskmeldt. Men også denne gangen måtte han kaste inn håndkleet tidlig.

Nå håper kanadieren å kunne hjelpe klubben i sitt hjerte videre.

– Vi må bare vente og se om jeg blir klar. Jeg vet at det er en viktig kamp, og folk må vite at jeg spiller hvis jeg er i stand til å spille. Om jeg kan spille bare i én periode, vil jeg ofre meg for laget. Nå skal jeg rehabilitere lysken litt, og dersom det går greit, skal jeg prøve å spille, sier han. 

– må kunne gå på skøyter

Larrivée ber folk tro ham når han sier at han vil gjøre alt for å kunne spille torsdagens kamp.

– Jeg håper at alle vet at jeg vil spille. For meg er sluttspillet alt, og det er vondt å tenke på at det kan være over. Jeg bryr meg ikke om jeg må spille med vondt, men jeg må kunne gå på skøyter. Jeg håper virkelig å kunne være med, sier Storhamars nummer 23.

Han tror – uavhengig av sin egen rolle under kampen – at Storhamar vil dra nytte av å spille den sjuende matchen på egen is.

– Det kommer til å komme rundt 6.000 mennesker, og Sparta må reise hit. Vi har en stor fordel før kampen, sier Larrivée.

Forrige kamp: Sparta var mer sultne

Tenute klar

Joey Tenute (34) spilte ikke i 4-1-tapet tirsdag, og han sier at det var en skade som holdt ham utenfor troppen. Men han vil ikke utdype hvor problemet sitter.

– Det er tøft å ikke kunne spille. Det er en tom følelse når du ikke kan spille, og jeg følte med spillerne etter kampen, sier Tenute, som er klar til å spille den avgjørende kampen.

– Jeg spiller, sier senteren da han blir spurt om hvordan han føler seg. 

Husker du? Nilsen: - Tenute bedre enn Berglund

tror på seier

Storhamars nummer 11, som står med én målgivende pasning så langt i sluttspillet, har en god følelse før kampen.

– Vi må gjøre det vi har gjort i hele år: Vi må tror på oss selv – tro på kampplanen vår. Vi må gå ut og våge å spille. Det er bare én kamp, og det handler om å tro på oss selv i 60 minutter. Vi må kjempe for hver eneste puck, sier han.

Christian Bull, Simen Løvhaug Hansen, Eirik Skadsdammen, Robert Hestmann og materialforvalter Jostein Smeby var på is da HA-sporten besøkte CC Amfi onsdag ettermiddag.  

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00