Da Storhamar tapte 3-2 for Sparta torsdag, ble Storhamar-spilleren tildelt en 2+10-minuttersutvisning for boarding etter å ha taklet Jonas Meisingset hardt.

Forbundet skriver følgende på sine sider: 

Spartas nr. 6 Meisingset er puckfører bak egen forlenget mållinje og fører puck på vei opp ved rundvantet. Rett bak kommer Storhamarspiller nr. 22 Rønnild som setter press på Meisingset. Fra venstre side kommer Storhamar-spiller nr. 23 Larrivèe. Larrivèe oppsøker en situasjon der motspiller allerede er under press. Larrivèe takler med armene høyt og kraften rettes opp mot nakke- og hoderegion. 

I situasjoner der spillere kommer inn som tredjemann i pågående dueller forventes en økt aktsomhet fra taklende spiller, dette selv om Meisingset her anses som å være taklingsbar. Taklinger rettes opp mot nakke- og hoderegion utsetter motspiller for stor skaderisiko, og er uønsket i ishockey. Disiplinærutvalgets flertall er kommet til at den innrapporterte taklingen er å anse som takling mot hode og nakke og således et brudd på regel 124.

Oppsummert:

Takler med høye armer og kraft rettet oppover. Farten og kraften vurderes til moderat, Det er en takling mot nakke og/eller hode. Det er stor skaderisiko ved denne type handlinger.

Vedtak:

Storhamar spiller nummer 23 Christian Larrivèe ilegges en karantene på tre kamper.

Laget møter Manglerud (h), Stjernen (h) og Stavanger (b) i de neste kampene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.