I sitt comeback etter nesten fem måneder utenfor isen senket Christian Larrivée Stjernen nesten på egen hånd.

Tre scoringer og to assists sørget for 5-3-seier for Storhamar.

- Det er godt å ha ham tilbake, sier en fattet Erik de la Rose, før han finner fram noe mer kraftfulle superlativer om lagkameraten.

- Han viser hvor viktig han er for laget, i dag. Han er en komplett spiller som kan jobbe hardt, takle og score mål. Det var morsomt å se ham på isen igjen. Det er gull verdt å ha en sånn mann på laget, skryter svensken.

Da kampen sto og vippet i tredje periode, avgjorde eventyrlige Larrivée med to scoringer.

- Han får vel fire stjerner i HA? fleiper backen, som også selv gjorde en solid kamp i Fredrikstad.

Larrivée tilbake

Selv om det var i sluttminuttene talismanen virkelig sto fram, presenterte han seg allerede etter to og et halvt minutt. I overtall fant kanadieren Joonas Rönnberg med en lur pasning, og Rönnberg satte inn 1-0.

Med drøye to minutter igjen av perioden kom utlikningen etter et langt og tungt Stjernen-trykk. Dan-Fredrik Nygård satte 1-1 forbi Robert Hestmann, og lagene var like langt etter 20 minutter.

TOK FØRINGEN

I midtperioden tok Storhamar, anført av nettopp Larrivée, føringen.

Erik de la Roses skudd ble styrt inn av Mathias Holst Jenssen til 2-1, før Storhamar fikk straffe og sjefen sjøl tok ansvar. Kongen av Hamar vest fintet ut keeper og satte lekende lett inn gjestenes tredje for dagen.

Larrivée avgjorde

Da tredje periode var fem minutter gammel, kom reduseringen. Mikkel Søgaard ble liggende nede ved vantet etter et sammenstøt. Rommet foran mål åpnet seg på vidt gap for Andreas Heier, som dro pucken rundt Hestmann til hjemmejubel.

Bare 29 sekunder senere kom også utlikningen. Jostein Ekaas stilnet bortesvingen med sin 3-3-scoring.

Med fem minutter igjen fikk Storhamar sin andre sjanse på rappen i overtall. Og mens de la Rose, Nummelin og de andre lette forgjeves etter åpninger, fant Larrivée den. Ledestjernen satte elegant inn 4-3 fra høyre. 

Med halvannet minutt igjen rev en fortsatt rapp og kraftfull Larrivée seg løs og satte inn sitt tredje for dagen.

- Vi tar tak i kampen fra start og gjøre alt i alt en god match. Det er deilig å vinne, oppsummerer de la Rose.

Storhamars lag

Målvakt: Robest Hestmann (Jonas Strand).

1. rekke: Joonas Rönneberg, Erik de la Rose - Simen André Edvardsen, Martin Blakseth Huse, Mikael Zettergren.

2. rekke: Mikkel Søgaard, Patrik Bäärnhielm - Daniel Hermansson, Christian Larrivee, Hampus Gustafsson.

3. rekke: Magnus Eikrem Haugen, Petteri Nummelin - Martin Rønnild, Alexander Reichenberg, Martin Gran.

4. rekke: Simen Løvhaug Hansen - Lars Erik Hesbråten, Jørgen Langdalen, Mathias Holst Jensen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.