Storhamar - Sparta 1-0, 3-4 i kamper

Christian Larrivée ofret en småskadet kropp for å bidra til avansement fra kvartfinalen, men måtte pent ta til takke med tap i den syvende kampen.

Etter kampen var det en rakrygget Larrivée som forklarte exiten med tårer i øynene.

Tar ansvaret

- Det er ikke gøy akkurat nå, sier han tydelig skuffet.

- Hvor skuffende er dette?

- Vi visste at Sparta var gode nok til å vinne og gå videre. Bortsette fra Stavanger som var litt over de andre lagene, så kunne alle vinne. Jeg vet ikke. Vi skaper nok sjanser, men igjen så er det ingen som går inn, ingen pucker går i mål. Det ble vanskelig på slutten å komme tilbake, forklarer han.

Storhamar-kapteinen vil ikke gi trenerne ansvaret for den skuffende avslutningen på sesongen og sluttspillet.

- Hvem har ansvaret for dette?

- Det er ikke trenerne, det er spillerne. Det er oss. Kampplanen var klar fra kamp én. Vi har vært veldig opp og ned i år. Vi har sett at vi kan spille godt, men vi har slitt med å gjøre det kamp etter kamp. Trenerne har hatt det vanskelig, det har vært mye skader

Hjemmefordel til ingen nytte

Storhamar endte som nummer tre i serien og fikk med det hjemmefordel i kvartfinaleserien. 

Larrivée er veldig skuffet over at de ikke klarte å utnytte den fordelen.

- Vi kjemper i 45 kamper for i serien for å få hjemmefordel, og vi taper tre hjemmekamper. Det er ikke bra, sier han.

- Hva er feil?

- Vi kan si at det var tilfeldig. Vi scorer ganske mye mål borte. Men hjemme stresser vi for mye. Det er trist akkurat nå. Det er vanskelig å forstå eller forklare det her, svarer Storhamar-kapteinen.

Ingen godkjent sesong

På oppfordring om å oppsummere sesongen, og forklare om sluttresultatet er godkjent eller under forventet, svarer han ærlig:

- Det er ikke godt nok, ikke godkjent. Vi kjemper, hatt mye skader og plutselig blir vi nummer tre i serien. Det var bra.  Vi spilte veldig bra mot slutten av serien. Det er ikke bra nok.

- Som jeg sa, vi var bra nok til å gå videre til semifinale, men Sparta var det også. Det er litt trist å tenke nå at vi kunne spilt bedre. Akkurat nå skal vi analysere alt, men akkurat nå er det vanskelig.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00