Sjur Robert Nilsen forteller at Storhamar-kaptein Christian Larrivée er tilbake i lett trening på is.

Larrivée skadet seg under treningsturneringen i Mora 26. august, og har siden den gang slitt med smerter i hodet, og har vært ute av trening.

Nå begynner Larrivée den tøffe jobben med å trene seg opp igjen, og han har allerede fått noen økter på is.

- I sum, hvis du tar alt fra enkle øvelser alene, så er det noen ganger. Med oss har han vært med lett to ganger. Men, igjen, så må vi bygge ham opp. Først må vi få den fysiske standarden på et minimumnivå, og så skal du ha isfølelsen, og så skal du inn i kampøvelser og så bli kampklar. Hvis han går for tidlig opp så kan han dra på seg skader, sier Sjur Robert Nilsen.

Han forteller at Larrivée naturligvis har en vei å gå før den fysiske formen er på topp.

- Han har vært stille mer eller mindre fra 26. august til nå for 14 dager siden, hvor han begynte i lett trening. Det er framgang, og vi har bestemt oss for at vi ikke skal skynde oss. Hvem som helst vil ha en dårlig fysisk form hvis du mer eller mindre bare har gått turer med hunden din. 

- Vi er avhengig av at Larry nå får bygget opp grunnlaget sitt både på is og ikke minst av is. Vi skynder oss langsomt, sier han.

Han forteller at kapteinen responderer godt på belastningen han nå blir testet på.

- Vi følger en mal i treningen, og den responderer han forholdsvis bra på, synes jeg. Vi vil bruke tiden vår smart på Larry, forklarer Nilsen.

Foreløpig er det en lang vei før Larrivée er kampklar.

- Jeg tror ikke vi bør regne med Larry før tidligst slutten av januar eller begynnelsen av februar, sier Storhamar-treneren.

På spørsmål om hvordan hodet til Larrivée er etter treningene, svarer Nilsen:

- Nå går det stort sett greit, det gjør det. 

Les også
SPORT HATV: Se intervju med Christian Larrivée etter 2-1-tapet for Frisk Asker!
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.