Christian Larrivée spilte fra start i den første kvartfinalen mot Sparta i CC Amfi, men gikk av etter kun ett bytt. Etter det har ikke Storhamar-kapteinen spilt. Men nå er det altså et håp om at han kommer tilbake.

- Christian har vært på is alene i dag, og kjent på det. Vi skal se an hvordan det føles utover, og så blir det en ny test på morgentreninga fredag. Da tar vi avgjørelsen. Det er en mulighet for at han kan spille, og det er ingen tvil om at han er en viktig spiller for oss. Det skjønner alle. Samtidig må vi trenere ha fokus på de spillerne som er tilgjengelige til enhver tid, og ha fokus på dem, sier Sjur Robert Nilsen.

Sparta vant onsdagens kamp i CC Amfi 3-0, og laget fra Sarpsborg leder nå 2-1 i kamper.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.