Jørgen Langdalen, som tildigere denne sesongen var på utlån til 1. divisjonsklubben Gjøvik, skal fortsette sesongen i Ringerike. 

Det bekrefter klubben selv på dere offisielle hjemmeside:

Trener og sportssjef Fredrik Söderström kommenterer:

– Vi har tøff konkurranse på forwardsiden, og det her ser vi på som en god løsning for alle parter. Ringerike får en klok senter og en bra fyr. Jørgen får muligheten til å utvikle seg, og vi får tilbake en spiller som har fått påfyll med spilletid, og som kommer til å kjempe hardt videre for spilletid for Storhamar.

Ringerike ligger i skrivende stund på 2. plass i 1. divisjon, med et poeng mindre enn topplaget Narvik, men med en kamp mindre spilt.

Jørgen Langdalen står med to scoringer og tre målgivende pasninger på 128 eliteseriekamper for moderklubben Storhamar.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.