Det opplyser Storhamar på sine hjemmesider. 

LES OGSÅ: Storhamars nye kaptein: - Får gåsehud av tanken

Konkurransen om en plass på løpersiden i klubben er knalltøff og 23-åringen har ikke fått noe særlig spilletid i det siste.

– Det er hard konkurranse om spilletid på a-laget, og Jørgen har behov for å spille mer. Vi låner derfor ut Jørgen til Gjøvik Hockey i 14 dager, en bra mulighet for han til å få spilletid og sjøltillit. Etter utlånet er han tilbake hos oss sier sportssjef og trener Fredrik Söderström i en kommentar til SIL.no.

Gjøvik ligger helt sist i 1. divisjon med seks poeng etter 12 kamper.

Storhamar signerte løperen Josh Nicholls forrige uke og jobber med å få enda en løper på plass. Blant annet har klubben vist interesse for Mikael Dokken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.