Den tidligere Storhamar-backen skal spille Spengler cup i Sveits for det kanadiske landslaget. Turneringen spilles i romjula. 

Les også: Söderström mener det blir for tilfeldig

- Da jeg spilte hockey utendørs som liten drømte jeg om en gang å dra på meg landslagsdrakta. Nå blir det virkelighet, og det er stort for meg, sier Kodie Curran til Rögles hjemmeside.

Les også: Les begrunnelsen for at Rønnild fikk fem kampers karantene

Både Kodie Curran og Rögle hadde en litt seig start på sesongen, men etter hvert har det blitt bedre flyt for Curran og klubben. Spill for Canada i Spengler cup betyr at den tidligere Storhamar-spilleren må stå over tre kamper i SHL i romjula.

Nå er Rögle nummer ti i SHL, fem poeng bak sikker sluttspillplass. Det er jevnt.

Kodie Curran har 17 målpoeng på 26 kamper, og er med det nummer to på poenglista i Rögle.

Les også: HA-sporten har kastet terning på Storhamar-spillerne

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.