Daniel Hermansson var ikke fornøyd etter 0-4-tapet mot Lørenskog.

– Vi kom ikke opp på det nivået vi må ha, og var ikke flinke nok til å hjelpe hverandre. Vi klarte rett og slett ikke å matche Lørenskog i denne kampen, sier svensken, og fortsetter:

– Vi må være bedre enn dette for å vinne slike kamper. Vi så på puckføreren i stedet for å agere, og vi kom med for dårlig fart dessverre. Dette var kjedelig.

Kontrakt ut sesongen

34-åringen kom til Storhamar på en tomånederskontrakt. Nå er det klart at han er Storhamar-spiller ut sesongen.

– Det var veldig positivt at Storhamar ville ha meg med videre. Jeg trives i Hamar og i klubben. Vi har noe på gang synes jeg, selv om det ble tap mot Lørenskog, sier svensken, og fortsetter:

– Hockeymessig var det et lett valg for meg. Familien bor i Mora, og vi fant ut at vi skal håndtere dette bra. Det er veldig godt at det er i orden nå. Da vet jeg hva som venter de neste månedene. Det er en stor trygghet for meg.

– Kan mye BEDRE

Svensken er ikke fornøyd med egen innsats så langt i gult og blått.

– Jeg er slett ikke fornøyd så langt. Spillemessig har det vært greit, men jeg er ikke fornøyd med produksjonen av målpoeng. Jeg må bli bedre i avslutningsøyeblikket, plukke flere målpoeng. Jeg kan mye bedre, og jeg håper det løsner snart, sier Daniel Hermansson.

Sportssjef Sjur Rakstad-Larsen er godt fornøyd med å ha Hermansson på plass.

– Han gir alltid 100 prosent, og er en viktig spiller for laget. Vi fant ut at dette var det klart beste valget, i stedet for å lete etter en ny spiller, sier Rakstad-Larsen.

Kom på hæla

Storhamar kom bakpå tidlig i kampen mot Lørenskog. Det ble for dårlig tempo, for lite intensitet og for mye slurv. 0–1 kom etter at bortelaget mistet pucken i offensiv sone. I forkant av 0–2 ble de gule og blå hengende lenge i egen sone.

Midtperioden ble bedre kollektivt, men kun to skudd på mål holder dessverre ikke.

Etter hvert hadde Lørenskog, som kjørte på med fart, kraft og presisjon, god kontroll på kampen, og vant sisteperioden 2–0.

Les også
SPORT (Lørenskog-Storhamar 4-0) Se video med Storhamar-treneren
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.