Den finske backen ble en yndling på Hamar vest, etter at han kom inn et stykke ut i forrige sesong.

Etter sesongen ga klubben backen et kontraktstilbud, men backen forlot klubben etter at han skal ha ønsket for høy lønn.

– Vi har snakket med Joonas, men han ville hjem til familien. Jeg tror ikke det blir noe der. Det virket som han ønsket seg hjem til familien, og det hadde ikke noe med penger, forteller Rakstad-Larsen til HA-sporten.

Han forteller at jo lenger de venter med å signere en back, jo høyere lønn kan de betale.

– Hvis vi venter til jul, så kan vi få en enda dyrere og bedre spiller.

Han forteller at klubben har muligheten til å bruke hele folkespillerpotten, som Rakstad-Larsen forteller er på rundt 520.000 kroner.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.