Storhamar – Almtuna 2–4

Landslagstreneren har fulgt Storhamar tett i sesongoppkjøringen. I tillegg til Patrick Thoresen, finnes det flere andre Storhamar-gutter som han mener er spennende.

Både Christian Bull og Mikkel Søgaard har vært involvert på landslaget tidligere. Thoresen er spent på hvordan de to leverer den kommende sesongen.

Forbedringspotensial

– Jeg ser at de har hatt en fin utvikling. Begge er unge og lovende, og definitivt spillere jeg følger utviklingen til, sier Petter Thoresen.

Ved noen aspekter i spillet håper landslagstreneren å se bedring hos de to spillerne.

– Først og fremst vil jeg at blir enda flinkere til å spille både raskere og enklere. Jeg synes begge har en tendens til å holde for lenge i pucken. Jeg tror det handler om vaner, og det kan de med fordel gjøre noe med, sier han.

Bull var med på VM-forberedelsene til landslaget forrige sesong og Thoresen roser utviklingen til Lørenskog-gutten.

– For meg virket det som han lærte mye under oppholdet i Sverige. Jeg mener han kom tilbake som en bedre hockeyspiller og har fortsatt sin gode utvikling, sier han.

Tøff konkurranse

Den tidligere Stavanger Oilers-treneren mener konkurransen på backsiden er stor på landslaget, slik at det er vanskelig å spille seg til en plass.

– Selv om vi mistet Ole Kristian Tollefsen og Mats Trygg før VM i fjor så synes jeg likevel Norge spilte finere defensiv hockey enn på veldig lenge. Vi har mange spennende backtyper på veg opp og fram, slik at det blir hard kamp om plassene inn mot VM og OL.

Tenker på landslaget

Mikkel Søgaard vedgår at han har landslagsspill i bakhodet.

– Det er klart at jeg har lyst til å spille på landslaget. Når man trener og ofrer så mye i dette så er det klart at man ønsker å få prøve seg med flagget på brystet, sier Søgaard.

Storhamar fikk det tøft mot Almtuna lørdag og gikk på et 2-4-tap.

– Dette ble en middels kamp for oss. Jeg synes vi virker slitne, uten at det er noen unnskyldning, sier trener Fredrik Söderström. Han synes det er vanskelig å vite hvordan laget ligger an.

– Helt ærlig så aner jeg ikke hvor vi står i forhold til de andre lagene, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.