Storhamar var på jakt etter en offensiv back, som er god i overtall. Lederen i sportsutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, er veldig godt fornøyd.

- Vi hadde to kandidater på slutten. Valget falt altså på Kodie. Han spilte i Danmark forrige sesong, og vi fikk sjekket ham ut skikkelig. Vi føler oss trygge på at dette var et bra valg.

Curran er 1,88 høy og veier 91 kilo.

- Han har offensive kvaliteter, og var mestproduserende back i den danske toppserien forrige sesong. Han var også på årets lag der. Kodie er en offensiv og taklingssterk back, som også rydder bra opp i egen sone. Han kan spille power play, sier Rakstad-Larsen, og legger til:

- Jeg vil gjerne takke alle som bidro til "Vi bygger laget"-aksjonen. Det gjorde det mulig for oss å gå opp en klasse kvalitetsmessig. Vi har funnet en back som er sulten og i en bra alder. Jeg tror dette blir veldig bra, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Kodie Curran er fra Calgary. Han spilte universitetshockey der. 27-åringen har 20 kamper i AHL for Hartford Wolf Pack. Forrige sesong spilte han i danske Esbjerg, og produserte 33 målpoeng (10+23) på 45 kamper i seriespillet. Han hadde flest målpoeng og flest mål av alle backene i ligaen. I sluttspillet hadde han 17 målpoeng (6+11) på 18 kamper.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.