(Frederikshavn - Storhamar 1-7)

Storhamar-trener Fredrik Söderström har vært opptatt av god defensiv struktur før kveldens kamp mot Fredrikshavn, mens han har gitt spillerne frie tøyler offensivt. 

Kampen startet litt rotete, men Storhamar tok mer og mer over spillet. 

Da klokken viste 17.05, kom sesongens første Storhamar-scoring. Christian Larrivée luktet på en retur etter at Kjetil Martinsen og Christian Bull hadde gjort godt forarbeid. 

21 sekunder før periodens slutt, hadde vertene dropp i Storhamars sone. Pucken havnet i midtsonen etter droppen, og Storhamar tok vare på muligheten. Mikael Zettergren ble fristpilt, og han scoret med seks sekunder igjen å spille.

herjet

Storhamar var klart best i midtperioden.

Robin Dahlstrøm, som virket veldig spillesugen, fikk gå fritt inn fra høyreesiden, sikte - og prikke pucken i mål.

Nøyaktig to minutter senere, på tiden 37.19, scoret Niklas Fogström sin første Storhamar-goal. Han slo inn en retur fra Patrick Thoresen fra kloss hold.

raknet

Dersom vertene ikke følte at de hadde gått opp i limingen i midtperioden, var det ikke mye å lure på i løpet av de siste 20 minuttene.

Mikael Dokken styrte inn Storhamars femte mål i overtall, før Kristian Jensen reduserte kort tid senere. 

Kjetil Martinsen var god og effektiv da han satte inn kampens to siste scoringer, slik at resultatet endte 7-1 til de gule og blå. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.