Da Storhamar skulle møte Sønderjyske i Danmark onsdag 23. august, måtte Anders Gulliksen kaste inn håndkleet før morgentreningen, med et vondt kne.

Etter nærmere undersøkelser ble det klart at han trengte en operasjon av kneet.

– Det var en bit av lårbeinet som hadde skalet av, slik at den lå løst inne i kneet mitt. Derfor måtte legene gå inn og sette på plass den biten. Biten har ligget der lenge, så jeg har gått med den inne i kneet i lengre tid, forteller Gulliksen, som ble operert onsdag.

motivert

Den lovende Storhamar-spilleren er skuffet, men ser framover.

– Det er selvfølgelig veldig kjedelig å bli skadet før alvoret begynner. Nå ser jeg fram til at smertene blir borte, og så skal jeg begynne å opptreningen, sier han.

På spørsmål om når han håper å være tilbake i manesjen, svarer han.

– Legene sa at jeg måtte belage meg på å være ute i noen måneder. Jeg håper å kunne være tilbake for fullt etter jul, sier han.

tungt slag

Storhamar-trener Fredrik Söderström har vondt av 20-åringen, men håper å se en forbedret utgave av ham.

– Vi har satt oss som mål at alle som blir skadet, skal være i bedre form når de kommer tilbake, sier svensken.

Han har dannet seg et positivt bilde av Gulliksen.

– Han er en herlig spiller, og han har vist at han har gode ferdigheter. Anders kommer til å bli en viktig spiller for klubben framover, sier han.

tøff motstand

Fredag møter Storhamar BIK Karlskoga i Kristins Hall i Lillehammer, mens Lørdag står Almtuna på motsatt banehalvdel.

– Vi får møte to ganske forskjellige lag. Karlskoga er tøffe og fysiske, og de kommer til å sette hardt press på oss. Almtuna er et godt og spillende lag. Dette blir en fin test for oss, sier han.

Vi oppdaterer dere live på h-a.no fra klokka 17.30.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.