(Kongsvinger - HamKam 0-1)

Da HA-sporten la ut lagoppstillingene fra Gjemselund på twitter, kom en Elverum-kar med en bemerkning om at faren til Peder Nersveen har sagt at alle som spiller med nummer 99 på ryggen, fortjener å få en "ørtæv".

Etter kampen ble Elverum-gutten spurt om hva han trodde faren mente nå.

- Haha! Jeg er enig med ham i at man fortjener en "ørtæv" dersom man velger 99. Men jeg har ikke valgt det selv, jeg har bare fått det tildelt, sier han og gliser.

Han legger til:

- Dersom du har 99 på ryggen, er du forpliktet til å prestere.

- Kommer du deg unna det i dag?

- Ja, det håper jeg, da, sier han og gliser.

HamKam var solide i Kongsvinger fredag.

- Vi gjør en veldig god kamp uten ball, men vi sliter mer med spillet med ballen, sier Jacob Egeris til HA-sporten.

Målvakt Lukasz Jarosinski, som reddet en straffe og var strålende, sier følgende:

- Vi er i bra form om dagen - både fysisk og mentalt. Vi gjør en solid og god kamp, der vi presser dem helt til slutten, sier han.

god start

HamKam ledet 1-0 etter de første 45 minuttene på Gjemselund. 

Hamar-laget startet kampen klart best, selv om de store målsjansene lot vente på seg.

Men da laget fikk corner etter drøye 25 minutter, kom kampens første mål: Simen Bolkan Nordli slo inn, og Kongsvinger-målvakt Idar Lysgård kom ut o bommet i feltet, slik at Ivar Sollie Rønning fikk enkle arbeidsforhold på bakre stolpe. Pang. 0-1. 

Vertene kom bedre med utover i omgangen, men målvakt Lukasz Jarosinski og HamKam-forsvaret hadde bra kontroll.

Etter hvilen fikk vertene straffe, men da Castro skjøt, var Jarosinski fort nede og reddet.

HamKams lag (4-2-3-1): Lukasz Jarosinski - Lars Brotangen, Jacob Egeris, Ruben Alegre, Nicholas Mickelson - Kristian Onstad, Markus Solbakken - Simen Bolkan Nordli, Petter Vaagan Moen, Ole Erik Midtskogen - Ivar Sollie Rønning.

Benk: Juan Manuel Cordero, Sander Eng Strand, Cornelius Bencsik, Peder Nersveen. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.