SønderjyskeE - Storhamar 2-3

Da Storhamar vant mot Sønderjyske tirsdag kveld, var det flere av grovarbeiderne som jobbet skøytene av seg.

Den ferske Storhamar-treneren, Fredrik Söderström, mener det er en av lagets største styrker at de har en såpass stor bredde i årets spillerstall.

- Alle kan ikke produsere poeng som for eksemepl rekka til Larrivée og Jensen, men det betyr ikke at man ikke er like viktig for det. Jeg setter stor pris på spillere som kan vinne dropper i egen sone, sette taklinger og spille i skarpe situasjoner, sier Söderström til HA-sporten.

HATV: Se høydepunktene her

tøff kamp

Det er ikke bare å melde seg klar for kamp, og vips så er navnet på protokollen denne sesongen.

Eirik Skadsdammen ser derimot ikke på lagets bredde som en utfordring, men heller som motivasjon.

- Når du vet at det er tøff kamp, gjør det at du skjerper deg enda mer på trening. Vi gjorde det før også, men det blir enda viktigere i år. Vi har aldri hatt et så bredt lag mens jeg har vært med. Og jeg mener det bare er bra for alle, sier han.

Krigere Anders Gulliksen, Simen André Edvardsen, Jørgen Langdalen og Lars Erik Hesbråten er blant spillerne som kommer til å krige for istid denne sesongen.

Og ingen av dem ser negativt på situasjonen. De vet hva som kreves av dem.

«Det er bare å jobbe hardt», «Smelle på når man får muligheten» og «Gjøre som treneren ber oss om», er sitatater som går igjen når de blir spurt om hva de tror om egne istid-muligheter.

- Det er nøkkelen for oss å ha en så bred stall. Spillerne skal kjenne en trygghet på laget, men samtidig føle at noen puster dem i nakken. Det er bare bra, sier Söderström om spillerne.

surt å være skadet

Lars Erik Hesbråten, som har fått store deler av oppkjøringen ødelagt på grunn av en kneskade, forrteller at det er frusterende å ikke kunne vise seg fram.

- Det er ikke noe moro å være skadet, men jeg får ikke gjort noe med det, slik det er nå. Jeg må bare vente til jeg blir klar igjen, og så skal jeg vise meg fram, sier Hesbråten.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00